Reparatie

Reparaties worden dagelijks uitgevoerd op een tijd die u uitkomt. Vaak kunnen wij u exact vertellen hoe laat wij bij u zijn. Het grote voordeel hiervan is dat u niet speciaal een dagdeel vrij hoeft te nemen. In noodsituaties zijn wij zelfs 's avonds te bereiken. Kunt u alleen op de zaterdag dan behoort dit eveneens tot de mogelijkheden (vraag naar de mogelijkheden).

De meest voorkomende merken repareren wij.

 

Waar?

Voortman Service Eibergen heeft een werkgebied van +/- 15 kilometer rondom Eibergen. Binnen deze straal worden er geen voorrijkosten of extra bezorgkosten geregeld. Valt u buiten deze regio? Neem dan contact op via de contactpagina. Koop met Service heeft in heel Nederland diverse dealers. Mocht u buiten deze regio vallen dan is er altijd een vakman  bij u in de buurt.

 

Nieuw/Vervanging apparatuur?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voortman Service Eibergen levert de meest voorkomende merken. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken waarbij wij u een passende aanbieding doen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging en aansluiten op de begaande vloer in normale situaties. Voor inbouw hanteren wij redelijke montage prijzen waardoor u optimaal kunt genieten van uw apparatuur. Overige voorwaarden kunt u vinden op deze site.

Productinformatie, prijsinformatie en modeloverzicht vindt u allemaal terug op deze site.

 

Waarom koopmetservice.nl?

De visie van koopmetservice.nl en Voortman Service Eibergen is service verlening van A t/m Z ofwel van advisering tot en met de ingebruikname van uw aangeschafte apparatuur. Voortman Service Eibergen werkt samen met ongeveer 100 dealers in Nederland. Dit heeft voor u als voordeel dat u voordelig bij ons koopt met de optimale service! En in slechts enkele dagen! In normale situaties (vraag naar voorwaarden) sluit Voortman Service uw aangeschafte producten aan. Tevens leggen wij duidelijk uit hoe een apparaat werkt. Kortom wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Moet een apparaat naar een eerste of tweede etage of zit er een zogenoemde trekschakelaar aansluiting? Dit is ook geen probleem.(vraag naar de voorwaarden) Mocht er onverhoopt een reparatie optreden aan uw product, wat al vervelend genoeg is, dan komt Voortman Service binnen 24 uur na uw melding op locatie. Indien probleem niet direct verholpen kan worden zorgen wij voor een leenapparaat. Waar krijgt u nog zoveel service?

Liever een persoonlijk gesprek? Ook dit is mogelijk bij Voortman Service Eibergen. Wij komen bij u, vrijblijvend, op locatie. Dit kan ook in de avonduren.